Formanden skriver:

MOTOR SPORTS MESSE i HERNING. 5.-6. og 7. februar 2016

Messe 2016-1

Messe 2016-2

Messe 2016-3

Messe 2016-4

I forbindelse med, at DASU og DMU afholdt Dansk Motor Sport Award d. 4.februar, var der inviteret til Dansk Motor Sports Messe i Herninghallerne 5.-6. og 7. februar 2016. Vi var i MSS blevet inviteret til at deltage med en stand, og denne invitation tog vi naturligvis gerne imod, så tirsdag inden messen pakkede vi – sammen med Padborg Park, som også havde en stand på messen – deres store lastbil med biler, simulator og andet godt til messen, og onsdag drog vi så til Herning for at få det hele stillet op, så alt kunne være klart til fredag, hvor messen åbnede.

Der var masser af gæster til messen og lige overfor vores stand stod de fra Padborg Park med biler og simulator, så der var hele tiden mange, der enten skulle snakke biler og race eller prøve simulatoren for at se, om de kunne vinde en af de flotte præmier, som PP havde stillet på højkant til den, der var bedst. Derudover var Lars Ebbesen der med legend Cars og en flot SSC. Ved siden af PP stod Ulrich Linnemann fra rallycross, og han havde naturligvis sin flotte bil ”Frida” med. Ved Linnemanns stand var der konkurrence i hjulskift, og lige ved siden af os havde forsvaret opstillet en F16 simulator. Så der var liv og glade dage hos os og rundt om os hele weekenden.

Der var naturligvis også rigtig mange forbi hos os, der lige endnu engang ville ønske tillykke med den pris, vi i MSS fik overrakt torsdag aften. Det var godt at mærke den glæde, der var over, at vi havde fået prisen for årets motor sports event.

I tre store haller var der opstillet 2 og 4 hjulede køretøjer og masser af udstillinger med alt, hvad der hører til blandt motorsportens tilhængere og bilfolk i øvrigt. Jeg har ikke det nøjagtige tal på, hvor mange tilskuere, der gæstede messen, men man havde et tal, der sagde ca. 20.000 og det lyder meget troværdigt. Der var hele tiden folk omkring os og masser af snak med søde mennesker, der var i byen for at få en god oplevelse. Mange af vore egne medlemmer havde også fundet tid til at køre en tur til Herning – og der var enighed om, at NU skulle vi altså snart i gang igen med at køre – vinteren har været lang nok nu.

Jeg tror, at messen i Herning var en succes for alle og jeg håber, at man vil gentage denne til næste år. Helle Nielsen, Eva Hundevad og jeg (som alle var der for MSS) var i hvert fald enige om, at det havde været en rigtig god oplevelse og at vi gerne kommer igen, hvis det skulle blive aktuelt.

Hilsen Karin Niebuhr