Formanden skriver:

Arbejdet bar frugt..

DMSA 2016 pokal

MSS modtog prisen for Årets Motorsport Event i Herning d. 4. februar 2016, da DASU og DMU afviklede Dansk Motor Sport Award 2016.

Rigtig mange havde valgt at stemme på vores Aften-event på Padborg Park, der fandt sted i september 2015.

Rigtig mange aviser – specielt lokalaviserne – har skrevet, at jeg modtog prisen for årets motor sports event og ja, det var mig, der fik den overrakt, men prisen er givet til alle de dygtige folk, der var med til at gøre vores aftenløb til den begivenhed, den blev. Flotte biler, godt race og masser af glade og forventningsfulde gæster. Rigtig mange. Et sådant event kan ikke afvikles uden, at der står et stærkt og godt team bag, og selvom jeg hele tiden siger, at vi har dygtige og samvittighedsfulde folk med i teamet omkring vores løb på Padborg Park, er det rigtig godt, at andre også kan se det. Det synes jeg, denne pris er det bedste bevis på.

Da jeg modtog prisen i Herning, lovede jeg, at vi ville forsøge at gentage succesen her i 2016, og det håber jeg naturligvis stadigvæk, selvom der er kommet lidt ”grus i maskineriet”. Der er ikke helt enighed om, hvorledes det skal lade sig gøre at rykke løbet de 4 timer, som vi gjorde i 2015. I stedet for – helt som vi tidligere har gjort – at køre fra kl. 08.00 til kl. 18.00 vil vi gerne køre fra kl. 12.00 til kl. 22.00. Jeg håber rigtig meget, at dette bliver løst hurtigst muligt, så vi igen kan koncentrere os om det vi er gode til – nemlig at afvikle motorløb.

Endnu engang tak for godt samarbejde og tak til alle gode samarbejdspartnere, som alle var med til at gøre det muligt at få Årets Pris for Det bedste Motor Sports Event i 2015.

Venlig hilsen Karin Niebuhr