Formanden skriver:

Godt nytår 2016

Håber I er kommet pænt ind i 2016

 

Som jeg skrev i mit indlæg i dec.måned er planlægningen af 2016 ved at være klar.
Det er også det tidspunkt på året, hvor vi planlægger rigtig mange af de kurser, der giver licens til afvikling af motorløb.
Det er derfor en rigtig god ide, hvis du gerne vil være med helt fremme i vores sport, at du allerede nu melder dig som hjælper enten det ene eller det andet sted i klubben.

 

Motorsport er jo meget andet end F1. Vi har her i Danmark rigtig mange gode klasser, der hvert år leverer masser af godt race til tilskuerne.

Vores medlemmer er aktive kørere, enten på bane, i rally, på gokart-banen (vi ejer Skærbæk gokartbane) Driftere, carbustere og som track-day kørere. Men vore medlemmer er også alle dem, der er med til at planlægge, hvor og hvordan vi skal afvikle vore forskellige aktiviteter. Vi har mange medlemmer, der har arbejdet for at motorsporten skal udvikles her i Danmark.
Selvom mange af vore medlemmer har været med fra klubbens opstart i 2003, kan vi sagtens bruge flere dygtige folk.

 

Eneste betingelse for, at du kan deltage som official i og for Motor Sport Sønderjylland er, at du er medlem af Motor Sport Sønderjylland under Dansk Automobil Sports Union og dermed Dansk Idræts Forbund.

 

Hvis du også vil være med, så vil Motor Sport Sønderjylland gerne invitere dig til officialuddannelse i foråret 2016 for at du kan få en officiallicens, der giver dig ret til at virke som f.eks. flagofficial i forbindelse med motorløb.

 

Du er naturligvis også velkommen som official, selvom du ikke har lyst til at komme på kursus. Vi kan altid bruge dygtige og pligtopfyldende folk, og der er ikke brug for en flaglicens alle steder på banen eller andre steder i klubben. Du skal blot kontakte en af os eller kig forbi vores hjemmeside, hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi regner med, når du melder dig som official.
Der er nemlig rigtig mange arbejdsopgaver, der skal løses.

 

Som sikkert rigtig mange af jer godt ved, så har vi overtaget DHB (Danmarks Hurtigste Bil) som her i 2016 for første gang skal afvikles på Padborg Park, så også her vil der være brug for mange dygtige mennesker.
Som Holger Møller Nielsen nævner i sit indlæg fra januar kom det som en temmelig stor overraskelse for os, at vi ikke kunne afvikle dette arrangement på flyvestation Vandel, men da vi normalt plejer at tage en udfordring op, var det også det vi gjorde her og heldigvis var de samarbejdspartnere vi har, utrolig velvillige indstillet for at hjælpe, så jeg er sikker på, at flytningen af DHB til Padborg Park vil vise sig at være en god ide.

 

Så hvis du har fået lyst til at deltage –  som aktiv, som hjælper eller blot som medlem for at støtte op om sporten, skal du blot – gerne inden sæsonstart, som er i marts/april måned, og helst så hurtigt som mulig- kontakte en af os, der allerede er med.

Sluttelig vil jeg lige her minde om, at vi i klubben har generalforsamling i februar måned. Der kommer naturligvis mere ud til jer om det.

Endnu engang godt NYTÅR