Formanden skriver:

Så kom vi alle sammen endelig ind i foråret. Udenfor begynder alt at krible og krable og rigtig mange af os har svært ved at vente på at vi kommer i gang med det, vi virkelig gerne vil, nemlig afvikle motorsport, og det både på bane, i rally-regi og gokart. Eller måske vil vi bare gerne være bedre til at køre vores egen bil og derfor melder til hos enten Fart med Fornuft eller trackday, som vi heldigvis igen kan tilbyde i klubbens regi.

 

Vinteren har været mere end lang – og ind imellem har man spurgt sig selv om, hvad der er skyld i, at det engang imellem føles som en tur op ad bakke at få lavet et rigtig godt program til den kommende sæson. Der er mange, der gerne vil med ind over, både når der skal laves aftaler men også, når en eller flere kommer i tanke om, at der hellere må endnu flere regler til før vi kan køre motorløb.

Hold da op hvor man lige kigger en ekstra gang, når der fra Beredskabsstyrelsen kommer en helt ny teltbekendtgørelse på 174 sider. Hvor hører vi så lige hjemme i al den lovtekst eller hvis der kommer et nyt reglement omkring støj, som i sin tidligste udformning er på 19 sider.

Men så pludselig begynder alle afdelingerne i klubben at røre på sig efter en vinterpause (med kørsel) og så er der pludselig rigtig meget gang i det meste. Gokartbanen er lukket op for både udlejning og racekart, fart med fornuft og den første track-day er afviklet på banen i Padborg, rally er klar med sit første løb sidst i april og på banefronten er der løb i weekenden 18. Og 19. April, hvor vi skal se den helt nye store satsning, nemlig super tourisme. Samtidig skal vi sige goddag til rigtig mange gengangere i Legend og også nogle nye, som synes det kunne spændende at køre med her. Mon ikke det bliver alle tiders store felt igen i år. Det ser sådan ud. Til løbet skal vi også se alle vore flotte Youngtimere, som skal dyste i både DASU og MSS cuppen og også formel ford og de sjove syver-racere har fundet tid til at være med til vores åbningsløb her i sæsonen. Sidst men ikke mindst skal vi igen forsøge at få rigtig god gang i driftingserien, så jeg håber naturligvis, at der også her vil være stor tilmelding. Der blev i drifting kørt en træningsdag i det sønderjyske i lørdags, og hvis det antal, der var med der, var et udtryk for, hvor mange der vil være med i år, ser det bestemt lovende ud.

Når man så kommer rundt til klubbens medlemmer og får en snak, er det, at man lige pludselig bliver klar over, hvorfor vi er så mange, der bruger tid på at få en god kalender strikket sammen med noget for alle eller bruger tid på at lave et medlems arrangement, som vi håber, der er opbakning til. Alle steder, hvor man samles, er der en god stemning med masser af godt teamwork. Alle giver en hånd med, hvor der er brug for det og det er netop det der gør vores sport ekstra sjov.

Så kære medlemmer af MSS: Velkommen til en forhåbentlig rigtig god sæson 2015. Jeg er sikker på, at vi ses et eller andet sted i løbet af sæsonen.