Formanden skriver

G O D T N Y T Å R

Godt nytår

 

 

Til alle medlemmer i Motor Sport Sønderjylland.

Et rigtig godt nytår til Jer alle med tak for mange gode timer og godt samarbejde i 2014. Ser frem til, at vi i klubben får ligeså mange gode oplevelser her i 2015.

Håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Et år, der byder på rigtig mange udfordringer for klubben. Jeg vil ikke komme så meget ind på de udfordringer, vi har haft i løbet af efteråret, men der er ingen tvivl om, at der vil blive trukket rigtig meget på de medlemmer, der har givet udtryk for, at de stadig eller nu, gerne vil med ind over og gøre en aktiv indsats for motorsporten. Der er brug for alle.

Så det er nu, vi skal til at finde alle de gode intentioner frem og huske hinanden på, hvorfor det lige er, at vi er med i sporten. Det er nu, vi skal opfordre hinanden til at være med som aktive medlemmer i klubben. Det er nu, vi skal snakke med venner og bekendte om, hvad det lige er, vi laver i klubben og opfordre dem til også at være med helt fremme der, hvor motorsport bliver ekstra sjov og udfordrende. Et sted, hvor de også kan være med til at gøre en forskel.

Jeg tror, der ligger rigtig mange sjove oplevelser til os alle i det nye år men samtidig vil det blive et år, der stiller store krav til alle. Der vil både være oplevelser, hvor vi er i gang med selve sporten men også, hvor vi kan mødes til andre arrangementer i klubben. Vores aktivitetsudvalgt har en del aktiviteter, som de gerne vil invitere klubbens medlemmer til i løbet af året, og det starter allerede med en gokart oplevelse d. 10. januar. Det er ligeledes aktivitetsudvalget, der har foranlediget, at der i løbet af januar i år udkommer et klubblad på papir. Det har vi tidligere lovet – nemlig dengang vi overgik til klubblad i IT-format.

Vi går et travlt og spændende år i møde. Jeg håber 2015 vil blive endnu et godt år for MSS.

RIGTIG GODT NYTÅR fra Karin Niebuhr