Formanden skriver:

Hold da op sikken en travl tid vi har i motorsporten. I har nok læst i Holger Møller Nielsens indlæg, at vi har været til kalender- og dialogmøde på Fyn for at få lagt en spiselig løbskalender på banesports-fronten for 2015.

Jeg tror, at flere havde set frem til mødet med lidt bange anelser af frygt for, at der ville blive oprettet en ny diskussionsklub for motorsport. Der har godt nok været gang i rygtebørsen her i efteråret og jeg tror at rigtig mange telefonnumre har været glødende. Heldigvis havde vi et rigtig godt møde, og i løbet af kun en enkelt time var kalenderen for 2015 så næsten sikkert på plads. Vi skal selvfølgelig lige afvente om der i sidste øjeblik skulle komme nogle indsigelser, men det tror jeg næppe, der gør.

Og samme dag var der så i klubben inviteret til medlems-julefrokost. Kurt og Helle havde lagt sig i selen for at lave alle tiders fest og hold dog op, hvor det lykkedes.

Alle blev budt velkommen og der var vist ingen, der gik hverken sultne eller tørstige fra bordet. Der var sørget for, at de, der ikke kunne eller ville køre hjem, kunne overnatte på stedet. Der blev dog næppe sovet ret meget, i hvert fald sluttede festen først kl. 05.30 søndag morgen. Der blev vist både moderne og ikke så moderne dans. Herluf lagde for med en smuk solo-dans – først fra scenen og meget pludselig helt nede fra gulvet – men flot var det da. Også Helle begav sig ud i dansen – hun skulle absolut danse moderne – det kostede hende et brud i albuen – så nu har hun gips på hele højre arm ( vi tog naturligvis først på skadestuen søndag over middag , da armen efterhånden gjorde meget ondt). Så rigtig god bedring til Helle.

Der var sørget for masser af god musik – indimellem lidt vel højt men det var der såmænd ikke ret mange, der opdagede. Det var alle tiders fest og selvom vi godt kunne have været flere, er jeg helt sikker på, at de, der deltog, helt bestemt kommer igen. Lidt synd for dem, der ikke deltog – men måske får de chancen en anden gang, såfremt Aktivitetsudvalget igen kalder til fest.

Jeg vil gerne sige alle tak for en rigtig god aften, hvor humøret var meget højt.

 

Jeg vil også gerne lige her huske alle medlemmer på, at der igen i år er mulighed for at komme ud og prøve glatbanekørsel inden vinteren melder sin ankomst. Det kræver blot medlemskab af MSS samt en bil og et kørekort. Der er tidligere blevet annonceret med, at vi holder et arrangement på Padborg Park d. 16.11.2015 – indlæg kan I se i kalenderen her på hjemmesiden. Jeg er sikker på, at vi er mange, der igen vil ud og prøve bil og egne evner af.

Mange hilsner fra Karin Niebuhr