Formanden skriver:

Så fik vi startet på oktober måned. Den måned, hvor de fleste af klubbens aktiviteter stille og roligt stiler mod sæsonens afslutning.

Der blev kørt Finale i banesports-regi på Padborg Park i den forgangne weekend og også i go-kart, rally, track-day og Fart med Fornuft begynder folkene bag at klargøre til sæsonafslutning. Der er dog stadig aktiviteter helt hen i november måned i enkelte afdelinger.

Men ovenstående betyder jo ikke, at alt i motorsporten ligger stille i vinterperioden – tværtimod – det er den tid på året, hvor vi går i gang med at planlægge næste sæson.

I rally har man allerede været i gang med at aftale datoer for næste års løb og track-day og Fart med fornuft er ligeledes gået i gang med at finde ud af, hvorledes de kan lægge deres aktiviteter i 2015. På kart-banen har man planer om at udbedre forholdene i Skærbæk, og på banesiden er der også indledt de første spæde skridt i retning mod at få en rigtig god sæson 2015.

I forhold til banesporten er det nok ikke nogen hemmelighed, at der er meget store knaster, der skal lægges ned, inden der kommer enighed om, hvor og hvorledes der skal køres på de danske baner til næste sæson.

Det kunne ellers være godt, såfremt man kunne finde en formel, der gav mulighed for, at alle klasser kunne køre på alle de danske baner. Sikke nogle weekender vi kunne få. Det ville måske igen vække det danske motorsports-publikum af deres dvale, og det trænger vi til på alle baner. Det er vigtigt, at alle klasser kan få køretid, og at publikum kan komme ud og se, hvad der rører sig i vores sport. Det er da meget godt, når de forskellige kommentatorer på tv fra de udenlandske baner kan fortælle, hvor mange danske gæster, der er taget til udlandet for at se motorløb, men hvorfor ikke få bare en del af denne interesse tilbage på de danske baner, når vi nu har kørerne og bilerne til det?

Det er vel også vigtigt, at eventuelle sponsorer kan være sikre på, at deres sponsorat kommer så bredt ud som muligt, så denne uenighed gør det næppe nemmere for vore kørere at samle sponsorinteresse for deres teams.

Jeg synes også at man skylder alle vore medlemmer i klubberne og ikke mindst vore mange frivillige at komme til enighed om, hvorledes der skal køres. Der er ikke ret mange af os frivillige, der synes, det er klædeligt med den strid, der hersker i dansk motorsport. Der er heller ingen tvivl om, at de publikummer, der trods alt er i vores sport endnu, trækker på skuldrene og spørger både sig selv og os om, hvad i al verden det er, der foregår. Lad os derfor få gang i samarbejdet rundt i hele landet og glem eventuel gammel strid. Ingen af os er tjent med, at vores sport skal lide under, at der ikke må komme konkurrence på banerne.

Heldigvis er der dog også mange lyspunkter i vores sport og helt bestemt i vores klub. I kan læse om rigtig mange af vore kørere, der har gjort det super-godt i den sæson, som nu snart er ved at være slut. Vi kan bryste os af, at mange af vores medlemmer frivilligt gør et kæmpe arbejde med at afvikle vores forskellige aktiviteter.

Derfor er der nu også i vintersæsonen planlagt en medlemsfest d. 1.11.2014 og et glatførekursus for medlemmer med kørekort. Dette kan I læse mere om i kalenderen. Og husk at melde jer til i god tid. Jeg håber at rigtig mange af klubbens medlemmer støtter op om disse aktiviteter.

Mange hilsner til jer alle

Karin Niebuhr