Formanden skriver

Så er sommerferien slut for de fleste af os, og mon ikke vi alle sammen har fået mulighed for at slappe af med masser af sol og godt samvær.

Selv om vi har holdt ferie, har aktiviteterne i klubben heldigvis ikke ligget helt stille. Der er blevet lejet masser af gokarts ud her i sommerferien, og vi har også allerede afholdt både youngtimerløb, trackday samt rally her i løbet af august måned.

Det er helt sjovt, når man kommer f.eks til rally, ja, så møder man rigtig mange officials, som man også møder, når der køres baneløb eller nogen, der har gang i en anden aktivitet i klubben. Vi er i den heldige situation her i klubben, at vi har rigtig mange ildsjæle, der brænder for motorsporten, men vi skal også huske at passe godt på dem.

Der skal hele tiden være et godt samspil mellem officials og udøvende medlemmer, der kommer for at udleve racerdrømmen.

Det kan desværre være en smule svært hele tiden at få opdateret de gode resultater eller måske bare nogle sjove oplevelser, som vore kørere eller officials har, og som de har lyst til at dele med resten af klubben medlemmer. Vi vil rigtig gerne modtage lidt mere materiale fra medlemmerne, så vi alle sammen kan glæde os sammen med dem, når de har haft en god oplevelse med vores sport. Det vil også være med til at gøre vores hjemmeside endnu mere spændende.

Det samme gælder selvfølgelig for alle vore medlemmer. Aktive såvel som ikke så aktive. Gode historier kan vi aldrig få for mange af.

Engang imellem sker det desværre også, at man fra medlemmer hører, at der sker for lidt i klubben. Det dur selvfølgelig ikke, men jeg kan også godt garantere, at vi prøver på at lave så meget som muligt. Vi må dog også erkende, at der engang imellem bliver trukket rigtig meget på de samme medlemmer for at få et arrangement op at stå, så skulle der imellem Jer derude sidde en og anden, der kunne have lyst til at give en hånd med, så meld tilbage til os. Der er altid brug for alle, der kan og vil.

Nu prøver Aktivitetsudvalget igen at lave en klubfest, så lad os håbe, at rigtig mange bakker op om den. Aktivitetsudvalget har allerede skrevet på hjemmesiden, at festen holdes d. 1.11.2014, så alle skulle have en mulighed for at få sat x i kalenderen.

Vi vil også – efter en lille pause – genoplive vores klubdag med glatførekursus. Det kan vi nok alle have brug for inden vinteren sætter ind. Denne klubdag er planlagt til den 16.11.2014, og der vil senere komme en indbydelse på hjemmesiden. Men kryds allerede datoen af nu.

Hvis I kigger i kalenderen på hjemmesiden, vil I kunne se, at der sker rigtig meget i klubben, og jeg ser frem til at møde Jer alle sammen til et eller flere af vore arrangementer.

Jeg håber på en rigtig god anden halvdel af sæson 2014 i MSS.

Venlig hilsen Karin Niebuhr