Formanden for banesporten Karin Niebuhr skriver:

Hold da op for en start vi har haft på banesiden i MSS her i efterårssæsonen.

Vi skulle til Sverige og afvikle en afdeling af DST, Legend Car Cup, DEC, Formel Ford, Syver-race og Drifting og det blev helt bestemt en speciel oplevelse.

Der er ingen tvivl om at vi alle er blevet endnu gladere for vores ”hjemmebane” Padborg Park, hvor vi til dagligt jo har alt vores grej til, når vi afvikler et motorløb.

Det havde vi ikke i Sverige, så der skulle pakkes og huskes utrolig meget inden vi kunne komme af sted. Derudover skulle alt omkring overnatninger, bespisning af officials, bro-billetter og bemandingsplan gå op i en højere enhed, og det klarede Helle Nielsen til topkarakter. Hold da op et organisationstalent, hun er i besiddelse af.

Vi var nogle stykker som allerede ankom til banen i Sverige onsdag inden løbet, da vi også lige skulle afvikle træningsdage torsdag og fredag og en af de mere pudsige ting, vi pludselig stod og manglede til weekendens løb var et billethus, hvor vores folk fra Driftsforeningen skulle sidde med deres ting til kørerne og derudover også skulle sælge indgangsbilletter. Det første billethus på Sturup var blæst væk og det andet var blevet stjålet.

Hvad gør man så lige. Ja, jeg havde en snak med Dan Suenson, som var på Sturup med et team af formel ford kørere og han havde en flot rød lastbil, som han ikke behøvede at bruge i weekenden, så den lånte jeg af ham, og så havde vi pludselig alligevel et billethus.

 

Der var i løbet af weekenden temmelig mange udfordringer men vi fandt ud af at improvisationens kunst stadig er gældende og fik løst mange af de udfordringer, vi mødte.

Heldigvis mødte mange af vores officials op fredag eftermiddag, så nu var vi pludselig rigtig mange, der tog en ekstra tørn for at få alt på plads til lørdag og søndag. Vi var også så heldige at flere af HMS´s officials havde sagt ja til at komme og give en hånd med. Det havde nemlig vist sig at være en smule svært at samle folk nok, da ikke alle var færdige med at holde deres sommerferie.

Og her skal der ikke være nogen tvivl om at glæden bredte sig i mig, da folk begyndte at dukke op. Det hele er nemlig meget nemmere, når hele holdet er samlet og alle tager en ekstra tørn. Og det gjorde de.

Så kære alle sammen. TUSIND TAK FOR DET.

 

Jeg vil også gerne sige en stor tak til kørerne, som ind imellem måtte bære en lille smule over med, at tingene ikke var helt, som de plejer at være, når vi kører på vores hjemmebane – det tog de fleste i stiv arm, og på den måde blev vi alle en sjov oplevelse rigere.

Så nu glæder jeg mig til vores september-løb, som vi kører d. 12. og 13. september på vores hjemmebane. Lørdag kører vi helt til kl. 22, så det bliver en helt ny udfordring for både officials og kørere.

Håber at se jer alle sammen der og at der kommer rigtig mange gæster for at se et spændende løb.