Foredrag med DTC kører Michael Marcussen

toplogo

Næste arrangement i MSS er foredraget med DTC kører Michael Marcussen på

Padborg Park søndag den 22. marts 2015 kl. 14.00.

Tilmelding er nødvendig, da klubben vil være vært ved kaffe/te og kage. Tilmelding til Helle på 29 92 69 97 eller hellonitis@hotmail.com senest den 18. marts 2015.

Michael Marcussen skiftede direkte fra Formel Ford til DTC, hvilket for de fleste er noget af et spring, men ikke mere end, at Michael mener, at det næsten var lettere at køre den større bil end en Formel Ford. Den reagerer nemlig lidt langdommere, og den forekommer mere robust end en formelbil.

Michael er, som andre, startet i Go-Kart, og efter en rigtig god karriere med en 5. plads i en afdeling af EM, som det bedste, skiftede han til Formel Ford og blev nr. 2 det første år. Der skulle han dog have vundet, men en kører kørte ham af ved sidste løb. Herefter var det dog førstepladser, der var på programmet, og i 2013 blev det til et dansk mesterskab samt kåringen som årets talent i MSS.

I 2014 skiftede han skift til DTC, og her vil Michael også være i 2015, hvor han mener, at den 9. plads og ene podieplacering, han opnåede i første sæson, let bør kunne skiftes ud med en placering mellem de bedste 3. Det er håbet og vel også løftet. Og Michael plejer at holde det, han lover.

2014 var imidlertid ikke uden dramatik. I afslutningsløbet på Jyllandsringen gav et mindre sammenstød skade på et dæk, og ud på langsiden blev det pludselig krænget af fælgen. Det kostede en high speed tur i autoværnet. Skader på bilen – men ikke på Michael, der oven på den oplevelse lover at komme stærkt igen i DTC i 2015.

Michael Marcussen er 22 år – arbejder til daglig i ”marken” som salgskonsulent, og har en intenst interesse for al slags sport. Ud over motorsport er det vandpolo, kørsel på Mountainbike og så nogle ture i Fitness center om ugen.

 

Vel mødt!
Aktivitetsudvalget.