Fire pokaler af guld gik til gokartkørere

Følgende af Motor Sport Sønderjyllands medlemmer deltog ved Kart Cup Syd sidste og afgørende mesterskabsafdeling på Asserballe Gokartbane på Als. Mesterskabsafdelinger er kørt i både Grindsted, Vojens, Asserballe, og Skærbæk Gokartbaner i 2012 sæsonnen. Ikke mindre end 4 Kart Cup Syd mesterskaber gik til Motor Sport Sønderjyllands gokartkørere fra Skærbæk Gokart Center, i den forgangne weekend. Den sidste afdeling af Kart Cuip Syd blev kørt på Als.

2012-Kart-Gruppebillede-01

I klassn KF 2: Her Ole Petersen, fra Bredebro som sædvanlig lynende hurtig på den lille Als bane, hvilket også medførte en sejr på dagen, samt en samlet sejr i Kart Cup syd mesterskabet.der var lagt op til stor spænding inden sidste afdelingenstart da Ole stod lige i point med mesterkøreren fra 2011 Michael Kristensen Grindsted. Tidskørslen vandt Michael, og første heat vandt Michael, så hvis vi skulle vinde mesterskabet skulle Ole vinde både 2 + 3 heat.

Ole brugte Hovedet og kørte taktisk derved fik han straks overhalet Michael i første sving, så Ole lå forrest, de byttede pladser et par gange men til sidst trak Ole det længste strå og vandt 2. heat Nu var det ekstra spændende, for vinderen af det 3.heat ville være vinderen af Kart Cup Syd i denne klasse. Ole tog starten men tæt forfulgt af Michael. Ole var helt kold, og tog ingen chancer, han kørte helt taktisk og vandt dermed heatet. Og blev dermed Kart Cup mester, og dagens vinder.

Rotax Senior klassen: Emil Nielsen, fra Tønder kørte sig ikke til en sejr, på dagen men til en samlet 3. plads i mesterskabet. Theis Kroot fra Randerup fik en første plads på dagen, samt en samlet 2. plads i mesterskabet. Jens Thomsen fra Branderup fik en fjerdeplads på dagen, samt en samlet 4 plads i mesterskabet.

I Rotax Junior klassen: Her krte Andreas Top en andenplads hjem på dagen, og en 1.plads i det samlede mesterskab. Bennet Ahrens, fgra Niebül fik en tredjeplads på dagen, og en samlet 3. plads i mesterskabet.

Rotax mini Klassen: Jeppe Top, fra Toftlund fik en førsteplads på dagen, og en samlet 1. plads i mesterskabet.

Rotax DD2 klSSEN: Kim gottschalk, kunne desværre ikke deltage, men slutter på en 3. plads i mesterkabet.

Cadett Junior klassen: Mikkel Petersen, fra Løgumkloster, fik en flot 9. plads. på dagen, i et meget stærkt juniorfelt, det blev til mange flotte overhalinger. Rigtig fin kørsel på dagen.

Cadett Mini KLASSEN: Mikkel Tygesen fik en 3plads. På dagen og en samlet 1 plads. I mesterskabet. Mikkel havde dog en dårlig start på dagen i det mekanikeren ikke havde skruet svømmerhuset på motoren, ordentlig på karburatoren. Derved sprøjtede benzinen ud, og mikkel måtte i pit med en totalt tom tank, og dermed undervægt og startplacering som sidste mand. Mikkel fik sig stille og roligt kørt frem til en 3. plads gennem heatene, men mere kunne det ikke blive til i denne omgang motoren og karburatoren havde simpelthen fået en skade, så konkurrenterne let kørte fra ham på langsiden, det var kun med meget sene opbremsninger og høje hastigheder i svingene han kunne holde dem bag sig. Men det blev til podie placering, dog ikke den ønskede men Mikkel var tilfreds alligevel.

Alt i alt, igen en weekend med stor medaljehøst til Motor Sport Sønderjyllands Gokartkørere. Hele 8 mesterskabspokaler, og 4 pokaler på dagen.Heraf 4 af Guld.

Se flere billeder HER taget af Johnny Bertelsen