Finale i Youngtimer Cup

I weekenden 5. og 6. oktober køres der finaleløb i DASU Youngtimer Cup og MSS Youngtimer Cup, og der er endnu engang lagt op til stor spænding og godt race.

2013-Bane-Youngtimer-02

I DASU Youngtimer Cuppen klasse YT1 fører Nicolai Aaberg Hansen mesterskabet med 192 point, i skarp kamp med Johnny Christoffersen som har 139 point. I klasse YT2 ligger Tommy Dam Kieffer suveræn førende med 231 point, med Jacob Sevel Andersen på en 2. plads med 160 point. I klasse YT3 ligger Kenneth Engelberg Olsen ligeledes suveræn førende med 235 point, stærk forfulgt at Martin sørensen på en 2. plads med 180 point.

Der køres 1 heat om lørdagen og 2 heat om søndagen, så der er gode point at kæmpe for, og det vil der som vi kender det fra Youngtimer Cuppen, og blive kæmpet for til det yderste i god motorsports stil.

I MSS Youngtimer Cuppen er der ligeledes gode point at køre efter, og her fører Denis Nymand suveræn YT1 klassen med 262 point, stærkt forfulgt af Kenneth Løndal (198 p) og Per Thiel Jensen (189). I klasse YT2 fører Allan Levin Nielsen med 202 point, efterfulgt af Jacob Sevel Andersen (150 p), og i YT3 klassen er det Martin Sørensen der fører klassen med 226 point, og i denne klasse vil vi helt sikkert komme til at se en rigtig herre fight mellem Gert Handberg (204 p) og Jesper Meldahl Nielsen (197p).

Youngtimer klassen har været gennem en rivende udvikling de sidste år, gang på gang ser vi dem stille med det største antal biler til start, sidst på Ring Djursland var der tilmeldt 54 biler, men her var først til mølle princippet gældende, da der kun må være 40 biler til start, .. uden tvivl en spændende klasse med stor kapacitet i dansk motorsport.

Lars Jensen