Fart med Fornuft

Hallo kære forældre, bedsteforældre og unge mennesker.
Please spring ikke over, men læs videre!!

FART MED FORNUFT!!!

VED VORES KURSUS DEN 19. OG 23. SEPTEMBER 2018, VIL DER VÆRE MULIGHED FOR AT VINDE EN STOR OPLEVELSE FOR OP TIL 3 ELEVER.

Vi har et kursus, der specielt tænker på unge mennesker i alderen 17 – 25-26 år.
Inden for det sidste år er det nu muligt for selv 17 årige, at komme på vores kursus. Når de har taget kørekort, men endnu ikke må køre bil uden en erfaren person ved deres side.

Man kan læse alt om kurset i folderen med Fart med Fornuft. Gå ind på hjemmesiden for M-S-S.dk og kig på Fart med Fornuft kurset.

Jeg er ikke i tvivl om, at mange derude på forældre og bedsteforældre siden tænker, hvordan skal det nu gå med ham eller hende, tænk, de har allerede fået kørekort og snart bliver de sluppet løs i trafikken.
Den fase kan vi hjælpe meget med, fx:
De 17 årige og de andre, der lige har fået kørekort, men endnu ingen erfaring (naturligvis). Vi hjælper dem rigtig godt på vej, hjælper dem med deres usikkerhed, giver dem tro på sig selv, bedre forståelse af deres bil, og giver dem mange værktøjer med hjem, som de kan anvende i deres fortsatte kørselsliv.
De andre, der har haft kørekort i halve eller flere år, har med tiden tilegnet sig nogle vaner, der ikke er til gavn for dem selv eller trafikken, dem forsøger vi at rette på, så de får en bedre forståelse for det at bevæge sig i trafikken.

Jeg kan fortælle, at under hele kurset stiger stemningen betragteligt, og så godt som alle er begejstret for de mange aha! oplevelser, de under kurset opnår. Kurset foregår i meget forskelligt vejrlig, også efter flere dag med kraftigt regnskyl og meget våde afkørsels områder.
En af de sjove oplevelser, som nogle på et tidligere kursus oplevede foregik, da en af deltagerne kørte af banen og endte i sandkassen. Da instruktøren kom frem til den pgl. sad han endnu ved rattet, han kunne ikke åbne døren i førersiden, men måtte kravle over til passagerdøren, hvor han steg ud.
Men i den våde sandkasse, sank han ned i sandet til knæene og da han trak benene op igen, blev sko og strømper ned i sanddybet.
Hele flokken af elever stod og kiggede på og mange kunne se det komiske i, at han nu stod i bare tæer.
Men ham skulle vi ikke tage fejl af, han bevarede humøret, bilen blev trukket fri og han gravede sine våde sko og strømper fri og medens vi fik dem tørret, skaffede vi ham andet fodtøj og han fortsatte kurset en stor erfaring rigere.

Der er mange årsager til, at den enkelte kommer på vores kursus. fx., at man kender andre, der har været på det, har fået info ved egen kørerlærer, forsikringen har rådet dem til det, nogen i familien har tænkt i retningen af, at her kunne det hjælpe på den unges opførsel og forståelse af kørsel i trafikken.
Der en stor gevinst, at hente, samme år, hvor kurset er taget tjener de kursus beløbet ind på deres forsikring, hvilket naturligvis fortsætter i de kommende år. Og hvad giver de så for det??? en onsdag aften med foredrag og bespisning og en søndag med megen kørsel, spisning og et enkelt foredrag. Koster, faktisk kun deres tid, kursusbeløbet får de fleste returneret ved deres forsikringsaftaler.

Dette kursus har et team af særdeles aktive og engagerede instruktører, foredragsholdere mv. Vi tillader os at prale af, at ingen, der har deltaget ved kurset, os bekendt er kommet alvorligt til skade i trafikken. Så gør alle en tjeneste, kom på kurset og bliv en af dem, der klarer sig godt i trafikken.


Med venlig hilsen . Teamet bag Fart med Fornuft.

Ulrich Kristensen

For mere information tag fat i os:
+45 20259650
+49 461 75472
uk.mini110@gmail.com