Få en god start på 2022-sæsonen

Kom forberedt til sæsonstart

Hvordan får du mest muligt ud af dine kostbare omgange på en testdag? Svaret er simpelt – ved at forberede dig og arbejde fokuseret fra start til slut.

Jeg har haft min andel af testdage, både som kører, teamchef og coach. Jeg har oplevet hvordan manglende forberedelser har resulteret i spild af tid og penge. Og ikke mindst hvordan man med de rette forberedelser og fokus kan få masser af erfaring og ankomme velforberedt til den næste løbsweekend.

Du har måske set, at jeg afholder Race Academy den 29. marts. Her handler hele dagen (og ugen op til – og dagene efter) om at få det bedste udbytte af dine testdage. 

Som optakt til Race Academy får deltagerne helt konkrete opgaver og gode råd til at komme velforberedt til Padborg Park. Og på dagen vil der være masser af gode råd og sparring til mekanik, køreteknik og hvad der ellers måtte opstå.

Der er stadig enkelte ledige pladser til Race Academy, hvis du vil kombinere en testdag med muligheden for at udvikle dig og dit team. Tilmeldingen finder du lige her.
 

Praktiske informationer

Bane: Padborg Park
Dato: Tirsdag d. 29. marts 2022
Tid: 08.00 til 16.00

Antal deltagere: 15 (kun enkelte tilbage)

Biltyper: Alle – vi respekterer hinandens fart og linjer

Regler: Padborg Parks gældende regler for testdage

Pris: 4.500,- excl. moms

Tilmeld dig her

Held og lykke med din udvikling!

Tommy Schröter

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>