En stor respekt til mine konkurrenter i OK Legend Car

Efter en weekend på Padborg Park hvor alting bestemt ikke lige gik min vej, vil jeg gerne sige en stor tak.

Det var en weekend, hvor jeg set i bakspejlet nok var lidt ”overtændt”. Men jeg gerne ville give de publikummer der trodsede det dårlige vejr og mødte op en god gang race. Lørdag måtte jeg pga. diverse overskridelser af gældende regler modtage en udelukkelse fra arrangementet. Fair nok! Men da det var en dobbelt løbs weekend, gjaldt udelukkelsen tilsyneladende også søndag, en straf der var lige hård nok, følte jeg. Så jeg valgte at tage en snak med Per Brink, som er vores klasserepræsentant i OK Legend Car. Per Brink ville tale min sag overfor dommerne, men de stod fast.

2013-Bane-Legend-Villy-Joergensen-01

Uden min viden besluttede Per Brink at lave en underskriftsindsamling. Samtlige af mine 27 konkurrenter skrev under på, de mente, at jeg skulle til start igen søndag. Med dette stykke papir i hånden lykkedes det Per Brink at overbevise dommerne om, jeg skulle have lov at komme til start i den nye afdeling af løbet om søndagen.

Jeg synes bestemt, det fortæller meget om Danmarks sjoveste motorsportsklasse. Det er en klasse, hvor vi kæmper hårdt om pladserne men også en klasse, hvor vi respekterer og hjælper hinanden, når der er bruge for det. Så herfra skal der lyde en kæmpe tak til Per Brink og alle mine ”klassekammerater” for støtten.

Håber, vi alle ses til finaleløbet i OK legend Car på Padborg Park den 6. oktober 2013

Villy Jørgensen

Fredebo Motorsport