DTC-Historisk Weekend på Padborg Park, en sportslig succes

Trods dette kunne vi glæde os over at vore mange officials i Motor Sport Sønderjylland, allerede var klar fredag kl. 16.00, hvor der blev åbnet for teknisk kontrol, og der var virkelig runn på, lige fra starten. Her kunne vi som klubmedlemmer og Youngtimerdeltagere se hvad den nye Smily ordning betyder for os, for med dette lille mærke i forruden, som blev udleveret ved sæsonnens første løb, blev vore biler gennemgået i en ganske særlig VIP lane, og på virkelig kort tid. Tak for det “SMILY”!

Stor ros til vore Officials, fordi i uden nævneværdig beklagelse, skulle stå det meste af weekendens løb, i blæst og regn. Det eneste jeg bemærkede var en blå næse og meget indpakkede svingofficials, der bare stod tiden ud uden et kny. Se et udsnit af dem i aktion nedenfor.

Jeg tror nok de fleste var lidt spændte på hvordan det nye DTC nu ville spænde af. For hvad kunne sådanne store flydere dog udrette på vor lille bane i Sønderjylland. Det skulle vise sig at være helt ubegrundet. Disse store Camaroer, med omkring 500 HK og 8000 CCM, var i tørvejr, omkring 1o sekunder hurtigere pr omgang end min, synes jeg selv, ellers forholdsvis hurtige Youngtimerbil. Så de biler må jeg her give Jan Magnussen ret i, at hvis det ikke kan fatte interesse blandt publikum, så ved vi ikke opskriften på underholdning mere. At der så gerne måtte være 15 flere biler i denne klasse, er selvfølgelig noget der skal arbejdes på målrettet.

Der blev kæmpet i De historiske lige til Citroen DS3 klasser, og de fleste løb gav rigeligt med mulighed for at få lidt mere erfaring med kørsel i fugtigt føre.