DHB styrkes af nye ejere

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at DHB per 1. oktober overtages af Driftsforeningen Padborg Park – en forening med speciale i afvikling af motorløb og som er kontrolleret af Motor Sport Sønderjylland.

2015-Drifting-DHB-01

Det betyder at DHB styrkes, specielt på motorsportsfronten og i organisationen, hvor endnu flere passionerede mennesker er klar til at lave et DHB som slår alle tidligere rekorder!

Bazoom/BilGalleri vil fortsat være partner på DHB og DHB er også fremover en integreret del af aktiviteterne på www.bilgalleri.dk. ”Vi er rigtig glade for at overdrage ejerskabet til folkene bag Padborg Park, der kommer med en kæmpe passion for motorsporten og stor erfaring i opbygning af sådanne events. De har de rigtige forudsætninger for at bygge videre på det fundament vi har skabt, og vi vil derfor fremover i højere grad fokusere på den digitale del af oplevelsen og vores community, som er samlingspunkt for Danmarks bilinteresserede” udtaler Kenneth Andersen, direktør for Bazoom.

Driftsforeningen Padborg Park planlægger at køre DHB fra den 2. til den 5. juni i 2016 – og som hidtil på Vandel flyveplads.

”Driftsforeningen Padborg Park og Motor Sport Sønderjylland har de visioner omkring DHB, at det fortsat skal være de unges forum. Det vil sige, at der skal være masser af underholdning og fest og farver, men tilsat seriøs motorsport – nøjagtigt som det har været hidtil” udtaler Holger Møller-Nielsen fra Driftsforeningen Padborg Park.

Se mere om DHB her: www.bilgalleri.dk/DHB