Det gik mest op ad bakke

Michael Markussen havde en hård weekend på Ring Djursland. Formel Ford-talentet kæmpede med understyring weekenden igennem. Ring Djursland er berømt og berygtet for sit kuperede baneforløb, og selv om der i teorien må være lige mængder positive og negative højdemeter, var der for Kolding-køreren ingen tvivl om at det var op ad bakke det meste ad vejen. Efter et godt første træningspas måtte Michael se sig hensat til sekundære placeringer efter problemer med en understyrende Aquila-racer.

“Vi har historisk set altid døjet med en understyrende bil, og Ring Djursland har af samme grund været slem for os. Denne gang er det endnu værre, så vi har arbejdet meget med opsætningen af bilen,” fortalte Michael, som sluttede på en – set i forhold til resten af sæsonen – skuffende fjerdeplads i kvalifikationen.

Michael har til gengæld altid været en stærk fighter, så der blev kæmpet med alt hvad der kunne kæmpes med i alle tre løb. I de to første, hvoraf det ene allerede blev kørt søndag morgen kl. 8.30, blev det til fjerdepladser, mens weekendens sidste løb endelig bød på en podieplacering – andenpladsen efter teamkammerat Lasse Sørensen.

“Det har virkelig været en hård weekend. Vi har forsøgt flere ting for at få bilen til at styre bedre ind i svingene, og da vi troede at vi havde fundet den rigtige opsætning til regnvejrsløb … blev det tørvejr. Elementerne har drillet os hele weekenden, og det er en stor del af gamet i motorsport – men med én weekend tilbage af mesterskabet skal det altså gå i min retning. Teamet gør alt hvad de kan for at give både Lasse og mig biler, som kan vinde racerløb, og jeg er sikker på at vi begge to har potentielle vinderbiler til sæsonfinalen. Jeg glæder mig til at være med til at afgøre mesterskabet om to uger – og så vil jeg gøre alt for at jeg kan tage DM-medaljen hjem til Kolding!”