Deltagere forulykket i minirally

I forbindelse med et minirally arrangeret af Motor Sport Sønderjylland forulykkede et af de deltagende mandskaber under en hastighedsprøve. Den deltagende bil ramte et træ, som efterfølgende fik bilen til at vælte og derefter kure inde i et andet træ.

Ved uheldet pådrog såvel kører som observatør sig brud og læsioner, men begge var under og efter uheldet ved fuld bevidsthed, men af sikkerhedshensyn valgte officials og redningsfolk at skære taget af bilen, så risikoen for eventuelle følgeskader kunne minimeres. Efterfølgende blev begge personer med helikopter fløjet til sygehus i Odense til behandling.

Uheldet skete på Kobberholmvej ved Adsbøl nær Gråsten, som var afspærret for al øvrig trafik, og der var hverken tilskuere eller andre deltagere involveret i uheldet. Rallybilen, som det deltagende hold kørte i, var forsynet med et sikkerhedsbur, specialsæder samt seks-punkt sikkerhedsseler, ligesom såvel kører som observatør dels var iført kørerdragt dels styrthjelme med det såkaldte Front Head Restraint-system, som skal minimere nakkeskader.

Den resterende del af minirallyet blev efterfølgende aflyst. Navnene på deltager og observatør kan ikke frigives, da alle de nærmeste pårørende endnu ikke er blevet underrettet.

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>