DEC

For at lette administrationen af kørerskifte i DEC løbene

DEC:
For at lette administrationen af kørerskifte i DEC løbene, er det nu reglementsbestemt at enhver bil, der deltager i DEC skal være forsynet med en såkaldt ”Driver ID” transponder. Denne type transponder er tilkoblet en omskifter i cockpittet, der kan anvendes til at markere hvilken kører, der aktuelt sidder i bilen.
Informationen om aktuel kører bliver via transponderen sendt til tidtagersystemet, der automatisk kan bruge informationen til at vise det aktuelle kørernavn på skærme, til speaker og på livetiming.
Det vil også være muligt efter løbet at se hvilke omgange, der er kørt af hvilken kører. Noget der kan være gavnligt ved behandling af eventuelle hændelser på banen.
For de deltagende teams giver det også fordele ved at det ikke længere er nødvendigt at opsøge officials og anmelde kørerskifte, og heller ikke skulle afdække andre kørernavne på siden af bilen.
Det er derfor vigtigt at alle teams sørger for at få monteret en ”Driver ID” transponder (MyLaps varenummer 10R069) inden første løb i år.
Ved køb hos MyLaps koster denne transponder 517,50 EUR + moms og fragt. Købes transponderen gennem DataPower kan der gøres brug af et tilbud om en byttepris med en eksisterende funktionsduelig transponder. Bytteprisen udgør da 2995,- DKR + moms, og bestilling skal foretages inden 26. marts 2013. Kontakt DataPower på telefon 24248044 eller info@datapower.dk ved bestilling.
Torben Lund

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>