DASU CUP i Youngtimer klasserne gik til Anders T. Jensen fra Randerup

2011-Bane-Youngtimer-Anders-Tage-Jensen-01Det sidste afdeling af Det Danske mesterskab i Youngtimer Race for biler over 15 år, er netop afviklet på Ring Knudstorp i Sverige.

Her var der inden starten på weekenden stor spænding om medaljeplaceringerne, og Anders T. Jensen fra Randerup, var sikker på en 3. plads før start, de to andre højest rangerende kørere Tommy Dam Kiefer, Amager, og Kenneth Olsen, fra næstved, lå henholdsvis som no. 1 og 2 i mesterskabsstillingen. blot med få points forskel. Hvis Sjællænderne skulle sikre sig deres placeringer skulle de blot placere sig under de første 3, så ville de have sikret deres placeringer. Sådan skulle det ikke gå i det Svenske. Tommy Dam Kiefer, i BMW E36, havde ikke lige været opmærksom på at få vægt nok med i sin bil, så efter første heat blev han udtaget til en vægt/effekt kontrol, og blev fundet ulovlig. Kenneth Olsen i VW Golf kørte fire omgange af første heat, lørdag, og knækkede et forhjulsnav, og udgik således af første heat. Kenneth kunne ikke finde reservedele til den skade, og kunne således heller ikke gennemføre 2. heat om søndagen. Nu var begge de førende i mesterskabet ude af race, og Anders T. Jensen, i BMW E36, kunne sikre sig det Danske mesterskab uden at få point i sidste heat om søndagen. Altså var han Dansk Mester 2012.

Selvfølgelig havde det været sjovere at køre om mesterskabet, men spillereglerne skal overholdes, og intet er afgjort før det ternede flag går ned.

I klasserne 1. 2. og 3. havde Motor Sport Sønderjylland faktisk en del kørere med i Sverige. Martin Sørensen fra Esbjerg, BMW 1,8 IS compact. gjorde flot figur i klasse 3 sammen med Anders T. Jensen, og Martin, har som jeg ser det en lovende fremtid io denne klasse. Martin lå lige i halen på Anders T. hele vejen til målstregen i begge heat. Så Martin vil vi få at se fremme i disse felter til næste år.

2012-Bane-Youngtimer-Martin-Soerensen-01

Thue Henriksen fra Ikast, Ledsaget af Thomas Hansen, som mekaniker. Thomas hjalp os alle 3 på løbsdagen, da Thomas lægger sin deltagelse på hylden indtil han har afsluttet en uddannelse.

2012-Bane-Youngtimer-Thomas-Hansen-01

Thue Henriksen fra Ikast, gjorde god figur i klasse 1 i sin vilde Toyota Corolla, men måtte dog se sig slået af de potente biler i denne klasse. Bjarne Rasmussen fra Odder, i Renault laguna, havde sin lille kamp omme bag i feltet i klasse 3.

Historisk motor Sport hilste og sagde tak til de Jyske deltager der tog den lange tur til Sverige. Og vi siger tak for godt race og mad.

Anders T.