Dansk Metal Racer Skole besøgte Gokar Center Skærbæk

 

Dansk Metal i samarbejde med Dansk Automobil Sports Union og Motor Sport Sønderjylland, arrangerede lørdag d. 16 november et kursus for Dansk Metals medlemmer med alt betalt.

De unge Metal lærlinge og unge som i forvejen var medlemmer i Dansk Metals fagforening kunne i denne weekend få deres drøm opfyldt, de eneste de nu mangler er en tur i en formel 1 racer.

klartilstart

 

Fordi de har nu prøvet alt fra udlejningsgokart til fuldblods racergokart, med danmarks bedste gokart kørere som instruktøere.
Steffen Petersen, Theis Kroot, Bennet Ahrens, havde sat dagen af til at vise og forklare hvordan en rigtig racer gokart skal køres. De udlånte vbed samme lejlighed deres Racerkarts ud hele eftermiddagen.
Og de unge Metal medlemmer i alt 12 stk. fik hvad de kom efter. kl. 10.00 startede de i udlejnings gokarts, efter en grundig gennemgang af hvorledes men styrer sådan et køretøj.
Formanden for Motor Sport Sønderjyllands Gokart Afdeling i Skærbæk, Johnny Bertelsen og en stor flok andre hjælpere, tog sig af planlægningen af  arrangementet. Johnny havde virkelig lagt sig i selen for at disse håbefulde unge mennesker skulle tage fra Gokart Center Skærbæk, med en stor og positiv oplevelse. Og de blev ikke skuffede.
Der stod ikke mindre end 4 Racer gokarts klar til de unge efter at de havde kørt udlejnings gokarts.
Og her kunne man se at de unge fik hænderne fulde, da sådan en racer gokart ikke er helt nem at styre i fugtigt vejr. Og de unge måtte da også ret tit ud i sandfangene og hente de hurtige gokarts.
Men de tog dette med ophøjet ro og et smil, lige som også vore instruktøere trak på smilebåndet. Men ingen hurtig gokart kører kan se sig fri for at have været ude i sandet nu og da.
Efter arrangementet udtalte en del af de unge at det helt sikkert ikke er sidste gang de prøver at køre racergokarts.

mindrepodie

På billedet ses de vindende 3 hurtigste Dansk Metal Medlemmer 2014.

Motor Sport Sønderjylland, skænkede de unge et medlemskab i Motor Sport Sønderjylland, som tak for i dag.