Danmarks Mesterskab til Ole Petersen og Team Bredebro i Gokart

Ole startede dagen med at være hurtigst i begge træninger, men blev slået på tids kørselen med 9 hundrede dele af et sekund. I begge de indlederne heats, havde vi en klar aftale om, at Ole ikke måtte oversatse, for hvis vi bare blev 2 i begge indlederne heats, ville han være Danmarks mester. Så selv om Ole var hurtigst i de indlederne tidskørsler, og hurtigst af alle på dagen, blev han 2 i begge indlederne heats. Derfor skulle han så starte 2 i finalen. Nu var presset væk fra Ole, for bare han gennemførte uden straf fra Dommeren, var han Danmarks mester.

2012-Kart-Vordingborg-Ole-Petersen-01

Ole fik en lidt dårlig start og var nede som 3 efter start i sidste heat, men 6 omgange senere var han 2 , og en omgang efter på første pladsen, og vandt finalen med 4,1 sekund til de næste. Ole Petersen har kørt en god og stabil sæson hvor han også har brugt hovedet det har resulteret i, at efter de 3 afdelinger, som DM har kørt over , har Ole ud af 600 mulige point, fået 594 Point, og der ingen han ikke har kørt fra eller ikke har været hurtigere som. Enkelte har dog givet lidt hårdere modstand end andre..

Alle afdelinger er blevet kørt på Sjælland henholdsvis, Korsør, København og nu til sidst Vordingborg. Så man kan ikke lige frem sige vi har haft hjembane fordel.

Dette er den første Danmarks mester i Gokart som er flasket op fra Gokart Centret Skærbæk ( Klub motorsport Sønderjylland ) Men bestemt ikke den sidste der er flere aktuelle emner der vil forsøge sig de kommende år..