Børnedag d. 21-09-2013, nu på lørdag kl. 08.00- 14.00

 

Børnedag

Lørdag den 21/9 2013, vil vi igen holde trænings dag med de mindste. En dag med teori og træning, men mest sjov og leg, og selvfølgeligt pokaler til alle! 🙂

Se program

Vi startede i 2012 med den aller første børnedag i Skærbæk. Trods regnen stod ned i stænger kørte 15 børn på livet løs, rundt på banen.

Oplevelsen, sammenholdet og glæden fik os til at ville gentage oplevelsen. Så i foråret 2013 gjorde vi det igen. Og takket være jeres store opbakning vil vi allerede igen i efteråret afholde den 3. af slagsen.

Det er en dag der handler om at børnene skal have det rigtigt sjovt. Gokart er en sjov sport uanset motor, farve eller alder. Jo sjovere det er jo mere vil de køre 😉

Med det i fokus vil vi øve bremse teknik og sving. Vi har igen allieret os med nogle af de store drenge som gør det rigtigt godt i landets bedste rækker. De vil tage sig godt af ungerne ude på banen og hjælpe dem med at få endnu mere ud af deres gokarter.

Vi afslutter dagen med at dele børnene op efter evner, karts og hastighed. Og lader dem kører rigtigt ræs mod hinanden. Men bare roligt, uanfægtet af placering er der selvfølgeligt pokaler til alle.