Boisen og Petersen klar igen

Rally 
16/06/13
Efter at måtte udgå med teknisk defekt fra 2. afdeling af det nordtyske mesterskab, er Boisen klar igen, og deltager i denne weekend ved ADAC Rallye Stemweder Berg.
3. afdeling bliver kørt omkring byen Levern, der ligger mellem Bremen og Dortmund, og løbet strækker sig over 105 km fordelt på 12 hastighedsprøver på ren asfalt, der forhåbentlig er tørt. Hvis det er tilfældet, har vi en mulighed for at komme i top 3, udtaler Kim.I 2012 var det da også her Kim og Jesper tog den første generelle sejr, og lagde begyndelsen til en fantastisk sæson, der endte med det Tyske Mesterskab i ADAC Rallye Master og kåring som årets rally kører.


(Foto: sascha-smf.de)

Denne gang er der da også en ny udfordring for Kim, idet Jesper er forhindret på grund af arbejde hos Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S i Broager, men der er fundet en god erstatning, nemlig Dan Johannsen fra Vejen.

Selv om det er over 22 år siden, vandt Kim og Dan det danske mesterskab i Gr. N i rally i 1990 sammen, hvorefter Kim blev kåret som årets rally talent. Og som Kim siger, har han haft mange gode sæsoner siden han startede i 1979, men 1990 og 2012 var noget helt specielt.
“Så nu da Jesper ikke kan deltage, må Dan støves af, og det glæder vi os begge meget til.”

Og selvom løbsledelsen havde begrænset deltagerantallet til 80, har 92 fundet vej til start listen, hvoraf der denne gang er 7 fra Danmark.

Man kan følge med på www.sportas.de, under ADAC rallye Stemweder Berg

Boisen Motorsport