Boisen Motorsport klar til nye udfordringer i det Tyske

Efter at vi måtte udgå med teknisk defekt, fra de første afdelinger af det Nordtyske mesterskab, er både gearkasse og bagtøj blevet total renoveret, for som Kim siger, bliver man helt paranoia når der bliver ved med at være teknisk defekt.

Ved Rallie Sulinger Land, der havde deltagelse af ikke mindre end 120 deltager, var det en brækket flange i bagtøjet der var årsag til at vi 4 hastighedsprøver før mål måtte udgå og hermed overlade 1. pladsen i klassen til en konkurrent.

I weekenden den 9 og 10 har BMW´en været udstillet til Historisk weekend på Padborg Park, hvor vi ligeledes havde besøg af nogle af vores sponsorer.

Lørdag d. 16.06 Drager Teamet omkring Boisen Motorsport, sydpå, for at deltage i Rallie Stemweder Berg, løbet tæller 11 hastighedsprøver på i alt 108 km.

Med 62 biler til start, hvoraf de 8 er i vores klasse, er der nok at køre om.

Det er påfaldende, at halvdelen af de 8 danskere som deltager i dette løb, af den ene eller anden grund er uønsket i de danske mesterskaber, og samtidig er det et eller andet sted sørgelig, at de ikke kan være med til at støtte om de flotte rammer, som DRC meget professionelt afvikler de danske mesterskaber i rally under.

I 2009 var Kim og Jesper også på deltagerlisten ved Rallie Stemweder Berg, og her var resultatet, den første sejer i BMW´en, så lad os håbe det kan gentages, vi kører i hvert fald efter en klasse sejer og top 5 generelt, siger Jesper, men vigtigst af alt så glæder vi os helt vildt