over 37 deltagere tilmeldt Børnedagen på Gokart Center Skærbæk nu på fredag d. 18. april 2014

Tilmelding til Børnedagen HER

Husk hvis man vil overnatte fra torsdag til fredag koster det 100 kr pr person! til Gokart Centret.

Børnedag

Fredag den 18/4 2014, vil vi igen holde trænings dag med børnene. En dag med teori og træning, men mest sjov og leg, og selvfølgeligt pokaler til alle! 🙂

Vi startede i 2012 med den aller første børnedag i Skærbæk. Trods regnen stod ned i stænger kørte 15 børn på livet løs, rundt på banen.

Da vi sidst afholdte vores arrangement, var det med ikke mindre end 34 deltagende børn og karts! Mange tak for jeres store opbakning! Hvilket har affødt at vi til vores sommer arrangement, vil forsøge at afholde det over 2 dage, med overnatning 🙂 Men meget mere info herom, når forårets første børnedag er afviklet.

Det er en dag der handler om at børnene skal have det rigtigt sjovt. Gokart er en sjov sport uanset motor, farve eller alder. Jo sjovere det er jo mere vil de køre 😉

Med det i fokus vil vi øve bremse teknik og sving. Vi har igen allieret os med nogle af de store drenge som gør det rigtigt godt i landets bedste rækker. De vil tage sig godt af ungerne ude på banen og hjælpe dem med at få endnu mere ud af deres gokarter.

Vi afslutter dagen med at dele børnene op efter evner, karts og hastighed. Og lader dem kører rigtigt ræs mod hinanden. Men bare roligt, uanfægtet af placering er der selvfølgeligt pokaler til alle.

Vi tillader os at tage 100 kr pr person over 8 år, for overnatning på Gokart Centret. Men så skal i heller ikke betale ekstra for strøm og bad med varmt vand.

 

Tank penge til MSS

<a href='http://m-s-s.dk/klubben/kalender-2/'>Kalenderen</a>