Bestyrelsen orienterer

Så er vi i fuld gang med det nye år 2017, og klubben har mange spændende projekter i gang.

Først vil vi ønske vores medlemmer Helle Nielsen og Henning Holst Jensen tillykke med deres valg til henholdsvis Banesportsudvalget og Bestyrelsen i DASU. Vi er klar til at støtte dem, så deres arbejde bærer frugt for os alle. Så hvis I har input og ideer til dem, er de altid velkomne.

Carbusterbanen har mange projekter, der skal gennemføres inden sæsonstart. Der bliver iværksat arbejdsdage, hvor alle, der har lyst, har mulighed for at give en hånd med. Der kommer mere herom på hjemmesiden samt Facebook, når datoerne er fastlagte.

Rallyudvalget er i fuld gang med at arbejde på torsdagsrally, hvor det bliver muligt at køre på lukkede områder hver anden torsdag i egen bil.

Trackdays event er nu kommet i kalenderen. Her er der mulighed for at få køreteknisk undervisning i egen bil, så kørefærdighederne samt kendskabet til egen bil forbedres.

Fart med Fornuft, som primært er for de unge bilister, arbejder på at kunne tilbyde gode kurser igen i 2017. Dette kursus er meget læreridt, da der netop køres i egen bil, så man rigtig kan få testet, hvornår evnerne slipper op under kontrollerede forhold. Yderligere giver forsikringen ofte et nedslag, når kurset er gennemført.

Gokartbanen i Skærbæk arbejder hårdt på at finde sponsorer, så banelayoutet kan blive ændret. Det er et spændende projekt, som vi ser meget frem til at komme i gang med.

Gokartbanen søger en ny bestyrer af udlejningsafdelingen. Du skal være imødekommende overfor kunder, samt kunne sælge og afvikle events på banen. For yderligere informationer kontakt Johnny på 40 36 10 21. Gerne efter kl. 14.00.

Padborg Park afvikler igen DHB med stor støtte og opbakning fra MSS. Alle driftere og streetracere på 2 og 4 hjul vil igen være at finde på Padborg Park i 2017.

Aktivitetsudvalget arrangerer en tur til Odense Gokart Hal søndag den 29. januar 2017. Alle er velkomne. Tilmelding er nødvendig på 29 92 69 97 eller hellonitis@hotmail.com.

Datoen for årets julefrokost i Fårhus forsamlingshus er nu fastlagt. Det bliver lørdag den 28. oktober 2017, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

MSS vil også være at finde på motorsportmessen i Herning den første weekend i februar måned. Så hvis I besøger messen, håber vi, at I kigger forbi.

Den årlige generalforsamling står for døren. Den afholdes i Stubbæk forsamlingshus torsdag den 23. februar 2017 kl. 19.00. Indkaldelsen og dagsorden offentliggøres senere på hjemmesiden.

Vi ønsker jer alle god fornøjelse med opbygningen af bilerne til sæsonstart og glæder os til at møde jer alle på vores baner. Husk, vi er der altid for at hjælpe jer!