Bestyrelse orienterer

Så er kalenderen for 2017 næsten klar for alle områder. Arrangementer på Padborg Park samt Carbusterbanen er allerede på hjemmesiden. Rally og kart afventer stadig de sidste forhandlinger med DASU og Fart med Fornuft er også lige på trapperne med deres datoer. Disse kommer selvfølgelig alle på hjemmesiden, så snart de er endelige.

I sidste udgave af “Bestyrelsen orienterer” nævnte vi, at Carbusters og drifting vil forlade udviklingsudvalget i DASU ved årsskiftet. Det er i mellemtiden ændret igen, så vi tager lige et år mere, så vi sikrer os, at de implementeres rigtigt.

Repræsentantskabsmødet i DASU er nu lige om hjørnet. Vi har i år fået flere medlemmer, hvilket betyder flere stemmer til stemmeurnerne. Det har naturligvis stor betydning for os, at så mange bakker op om klubben, hvilket vi gerne vil takke jer alle for. Vi ønsker naturligvis at benytte disse stemmer på bedst mulig måde for vores medlemmer. Når vi har medlemmer i klubben, der ønsker at gøre en ekstra indsats for motorsporten og deltage i arbejdet i DASU, så bakker vi naturligvis op herom. Henning Holst Jensen ønsker at forblive i bestyrelsen, og Helle Nielsen har valgt at stille op i BU under asfaltsektionen. Vi ønsker begge kandidater held og lykke med valget.

De forskellige udvalg har afholdt deres årlige evalueringsmøder med officials, og fået sagt rigtig mange tak for en god sæson. Der skal naturligvis også sendes en KÆMPE tak til alle officials og hjælpere fra bestyrelsen. Uden jer kunne vi ikke afvikle alle de gode arrangementer.

Desværre har vi måtte sige farvel til vores depotchef på Padborg Park Kurt Christensen. Han tabte desværre til kræften. Kurt var vellidt hos officials, kørere, teams ja alle, han mødte på sin vej. Han var altid i godt humør og klarede udfordringerne med et smil. Vi savner dig Kurt. Ære være dit minde.

Klubben har startet en indsamling til Kurts efterladte, så de har nogle midler til at vedlige gravstedet med. Det er stadig muligt at være med. Alle bidrag er velkomne. Bidrag overføres via mobilepay til 29926997 eller til konto 7030-1664119.

Inden året lakker helt mod enden, er der stadig lidt aktiviteter i klubben. Der er ledige pladser til vores glatførekursus på Padborg Park den 4. december 2016. Tilmelding er nødvendig til hellonitis@hotmail.com. Årets Binko Banko finder sted samme dag, også på Padborg Park, hvor vi naturligvis håber at se rigtig mange af jer. Der er mange fine gevinster i år. Endvidere har gokartbanen i Skærbæk åben alle weekender resten af året fra kl. 11.00 – 16.00, så det er stadig muligt at få revanche, hvis der er noget, der skal “hævnes”.

Her til sidst vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår, og ser frem til at se jer alle igen i 2017 til endnu en fantastisk racersæson.