Til Historisk Weekend på Padborg Park 29. – 30. juni, stillede Youngtimer klassen endnu engang op med Danmarks største felt, ialt 30 biler stod klar til start i 1. heat.

Se resultatet under Banesport Youngtimer løbsdokumenter

Forud for dagens 1. heat blev der kørt kvalifikation i rengvejr, banen var meget glat og Safety Car måtte da også flere gange ud og samle feltet.

Der blev kørt hårdt på allerede under kvalifikationen, til tider lidt for tæt, hvilket førte til kollision mellem start nr. 163 Hans Petersen i BMW M3 og start nr. 65 Per Thielsen Jensen også i BMW M3, begge biler fik betydelige skader og der måtte skrues og rettes op efter alle kunstens regler, for at få bilerne klar til dagens 1. heat.

Kenneth Løndahl, som er vores frontrunner i MSS, kørende i sin BMW M3, kører sikkert og stabilt med helt fremme. Efter weekendens løb ligger Kenneth på 2. pladsen i DASU Cup 2013. og på 1. pladsen i MSS Youngtimer Cup klasse 1

Hele feltet med Johnny  christoffresen i spidsen

Hele feltet med Johnny christoffresen i spidsen

 Der blev kørt 3 meget spændende heat i weekenden, at kommentere hver enkelt heat ville fylde flere sider.

Rullefeltet og vægten blev også flittig brugt i weekenden, og det viser tydeligt at de bestemt har sin berettigelse ved løbene, for der var flere der lige skulle have lavet den sidste fin justering før dagens heat og efterfølgende kontrol, så det må siges, at dr på alle måder blev kørt til grænsen.

Youngtimer klassen er som nævnt, på nuværende tidspunkt Danmarks største klasse, og med de henvendelse vi modtager i Youngtimer udvalget, vil vi se flere nye deltagere komme til, og så vil det uden tvivl være en rigtig god ide at få sig tilmeldt i god tid før et løb, da vi nemt kommer til at nå grænsen for max tilladt antal tilmeldte biler i klassen, hvilket må anses som værende et luksus problem. 

Per Thielsens bil efter den uheldige episode forårsaget af Hans Petersen.

Per Thielsens bil efter den uheldige episode forårsaget af Hans Petersen.

 

Og her Hans Petersens forende efter samme episode.....

Og her Hans Petersens forende efter samme episode…..

Billeder og indlæg af Youngtimerudvalgets Lars Jensen